İskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğunun Oyunları Yoğun İlgi Görüyor

İskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğunun “Murtaza “ ve “Komşu Köyün Delisi” ismiyle sahnelediği oyunlar yoğun ilgi görüyor.
Şu ana kadar sahnelenen tiyatro oyunlarından vatandaşların memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şöyle konuştu:
“Tiyatro; insanları eğitir, eğitirken de düşündürerek muhakeme yeteneğimizin gelişmesine katkıda bulunur. Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Belediyemizin Tiyatro Topluluğu tarafından gösterime giren “Murtaza” isimli tiyatro gösterisi 7 Aralık Cumartesi günü Saat: 19.30’da Doğa Koleji Konferans Salonunda yeniden izleyici ile buluşuyor. Düzenlenen organizasyonlarda emeği geçenlere ve katılımlarından dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Tiyatro oyunlarının tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Tiyatro gösterileri belli zaman dilimlerinde devam edecek. Halkımıza kültürel ve sosyal anlam da hizmet vermeye devam edeceğiz. İskenderun Belediyesi olarak sanatsal ve kültürel anlamında güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz”dedi.

İskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğunun Oyunları Yoğun İlgi Görüyor İskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğunun Oyunları Yoğun İlgi Görüyor İskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğunun Oyunları Yoğun İlgi Görüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.