Hizmet-İş Sendikası Engelleri Kaldırıyor

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölyesinde bulunan Engel (siz) vatandaşları ziyaret ederek bu Anlamlı günleri hakkında istişarelerde bulundular.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığınca, Dünya Engelliler Günü Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölyede bulunan Engel(siz) vatandaşlar ziyaret edildi gönülleri alındı.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Şb. Bşk. Yrd. Ömer Kocaoğlan, Kadın Komite Bşk. Özlem Akkatoğlu ve beraberinde Kadın Komitesi üyeleri Belgin Öz, Kültür-Sanat Komite Bşk. Süleyman Yanardağ ve beraberlerin de diğer üyelerle birlikte ziyaret gerçekleştirildi.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube yöneticilerini karşılarında gören ve ziyaretten dolayı oldukça mutlu oldukları gözlenen İskenderun Belediyesi Engelsiz Atölyesi Engel(siz) vatandaşlar ile sendika yöneticileri arasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; ”Aslında Hepimiz bir engelli adayıyız, yarın ne olacağını kimse bilemez. Önemli olan bu konuda duyarlı olmak ve bu insanlarımızı unutmamız her an yanlarında olmamız gerekir” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Engelleri Kaldırıyor Hizmet-İş Sendikası Engelleri Kaldırıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.