‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı

Açılış törenine; Numune mahallesi muhtarı Ethem Ayseki , Beypiliç Hatay Bölge Bayii sorumlusu Ali Gazi ve çok sayıda davetli katıldı. Törende açılış kurdelesini Ali Gazi ve Etkem Ayseki birlikte keserek, iş yerinin İskenderun halkına hayırlı olmasını dilediler.

Açılışa katılan herkese teşekkür eden iş yeri sahibi Sema Taş İskenderun halkına en iyi şeklinde hizmet sunacaklarını, Özellikle hijyene önem veren bir iş yeri açtıklarını, 140 çeşit ürün ile hizmete girdiklerini ve günlük olarak Tavuk şiş, Nagıt, baharatlanmış mangallık tavuk ve et çeşitleriyle tüm İskenderun halkını beklediklerini ifade etti. Açılış töreni, verilen ikram ile sona erdi.

Adres : Yeni devlet hastahanesi caddesi Numune mah. 566 sokak no:15 İskenderun

Telefon : 0530 020 50 31

‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı

 

‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı ‘Simge Tavukçuluk ‘ açıldı

Önceki İçerikSekiz Yaşında Erken Teşhisle Sağlığına Kavuştu
Sonraki İçerikEmir Kaan Sevik İçin Kampanya Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.