Pamuk öğrencileri Engelliler Haftasında örnek duyarlılık sergilediler

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencileri, Engelliler gününde örnek bir duyarlılık sergilediler.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumu öğretmen ve öğrencileri, İskenderun Gençlik Merkezine giderek, görme engelli, işitme engelli ve bedensel engelli bireylerin yaşadıkları zorlukları uygulamalı olarak bir kez daha görerek, ve empati kurarak öğrendiler.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumu müdürü Selma Türkoğlu, “Öğrencilerimiz ile birlikte bu gün çok anlamlı bir etkinliği gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Engelli olmak yaşamaya engel değildir. Bizler de kurum olarak bu birlikteliğin oluşması için Gençlik merkezindeyiz. Bu anlamlı etkinliğimizde bizlere yardımcı olan kurum yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Pamuk öğrencileri Engelliler Haftasında örnek duyarlılık sergilediler Pamuk öğrencileri Engelliler Haftasında örnek duyarlılık sergilediler Pamuk öğrencileri Engelliler Haftasında örnek duyarlılık sergilediler Pamuk öğrencileri Engelliler Haftasında örnek duyarlılık sergilediler

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.