İTSO’da ‘E-uygulamalar ve Vergi Yasalarındaki değişiklikler semineri düzenlendi

İTSO ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen ‘E-Uygulamalar ve Vergi yasalarındaki değişiklikler’ konuyu seminer yoğun ilgi gördü.
Seminerin açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Meslek mensupları olarak mevzuatlarda sürekli uygulamalar, gelişmeler ve yenilikler karşımıza çıkmaktadır. Neredeyse iş hayatımız e-uygulamalarla geçmektedir. Bizler de oda olarak bu konunun bilincini üyelerimize ve sizlere anlatmak, son gelişmeleri sizlere en yetkili kişilerin anlatımıyla sunmak ve merak ettiğiniz konuları burada aydınlatmak üzere toplandık. Seminerimizin meslek mensuplarımız için verimle geçmesini temenni ediyorum” dedi.
Seminere konuşmacı olarak katılan TÜRMOB eğitmeni Halim Bursalı, sine vizyon destekli olarak katılımcılara ‘E-Uygulamalar ve vergi yasalarındaki Değişiklik’ konusunda detaylı bilgiler verdi.
TÜRMOB Eğitmeni Halim Bursalı seminerinde, e-fatura, e-arşiv (portal), e-gider pusulası, e-smm, e-müstahsil makbuzu, e-bilet, e-defter, zaman damgası, e-uygulamalara geçişte yeni kriterler ve süreler ve müracaat süreçleri ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
Seminer sonunda ise İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adına Genel sekreter İbrahim Kaynar TÜRMOB eğitmeni Halim Bursalı’ya günün anısına plaket takdim etti.

İTSO’da ‘E-uygulamalar ve Vergi Yasalarındaki değişiklikler semineri düzenlendi İTSO’da ‘E-uygulamalar ve Vergi Yasalarındaki değişiklikler semineri düzenlendi İTSO’da ‘E-uygulamalar ve Vergi Yasalarındaki değişiklikler semineri düzenlendi

Önceki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Kömürçukuru’nda Mutluluk, Paylaştıkça Büyüdü
Sonraki İçerikÖzçelik-İş Sendikası Her Daim Emekçi Kardeşlerinin Yanında
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.