İTSO Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Değerli Meclis Üyesi arkadaşlarım, 24 Kasım öğretmenler gününün kutlandığı bu haftada, sözlerime, eğitime verdikleri destek için, 3. meslek komitemize teşekkür ederek başlamak istiyorum. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan, 2 adet klima bedeli, 3. Meslek komitemiz tarafından karşılanmıştır. Bu kıymetli destek için, odamız adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği üzere, bir süredir geleneksel hale getirerek, sektör problemlerini ve çözüm önerilerini tartışmak amacıyla, tüm meslek gruplarımızı meclis toplantımıza davet ediyoruz. Kendilerini meclis toplantımızda ağırlayarak, oda olarak bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla, gerekli girişimlerde bulunma noktasında adımlar atıyoruz. Bugünkü toplantımızda da, 17. Meslek grubu ve 19. Meslek grubu komite üyelerimiz tarafından, sektörlerine ilişkin sorunlar bizlere aktarılacaktır. Katılımlarından ve paylaşacakları bilgilerden dolayı, 17.Meslek Komite ve Meclis üyesi Sayın Bestami Kılınç’a ve 19. Meslek Komite Başkanı Sayın Kerem Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.
İTSO Kasım ayı Meclis toplantısında Aksa Çukurova Doğal Gaz Hatay Osmaniye İşletme Müdürü Önder Akyol Meclis üyelerine “Doğal Gaz Hakkında Temel Bilgilendirme ve Aksa Çukurova Doğalgazın Faaliyetleri” konulu sine vizyon destekli bilgiler verdi. Toplantıda Aksa Çukurova Doğal gaz Hatay Osmaniye Bölge müdürü Halit Demir de yer aldı.
İTSO Kasım ayı meclisinde ayrıca Halk Bankası A.Ş. İskenderun Şube Müdürü Veysel Ülker tarafından “İstihdam Odaklı İşletme Kredileri ve İvme Finansman Paketi” ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, 3. Meslek Komitesine yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı tebrik ederek, Teşekkür belgesini komite adına 3. Meslek Komite üyesi Nasrettin Murt’a takdim etti.
İTSO Kasım ayı Meclis toplantısında 17.Meslek Komite ve Meclis üyesi Bestami Kılınç ve 19. Meslek Komite Başkanı Kerem Özdemir komiteleri ile ilgili yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.
İTSO Hesapları İnceleme Komisyon Başkan yardımcısı Necati Sert’te harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak gerçekleştirildiğini belirtti.
İTSO Kasım ayı Meclisinde Vakıf Kurucular kurulu toplantısı da gerçekleştirildi. İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, Vakfın faaliyetleri ile ilgili İTSO Meclisini bilgilendirdi. Gündemdeki konular İTSO Kasım ayı meclisinde görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

İTSO Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti İTSO Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti İTSO Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti

Önceki İçerikHaftasonu Hatay’da 8 İlçede Elektrikler Kesik Olacak
Sonraki İçerikYunus Emre Mahallesindeki Metruk Bina Yıkıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.