24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Kapsamında Tiyatro Gösterisi

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında Arsuz Milli Eğitim Müdürlüğülü öğretmenlerinden oluşan tiyatro gurubunun hazırlamış oldukları “AHVAL-İ TEDRİŞAT “ adlı oyun sergilendi .

Tek Kampüs Koleji Konferans Salonunda düzenlemen gecede öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan , okulda yaşanan gündelik hususlara ilişkin bir tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü .

Gecede konuşma yapan Kaymakam SARI, Arsuz Milli Eğitim Müdürlüğümüz ün fedakar neferleri öğretmenlerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek tiyatroyu hazırlayan öğretmen arkadaşlara , her zaman ilçemizden desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürüne , İlçe Milli Eğitim müdürlüğü camiasına , Tek Kampüs Koleji Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Gecede emektar öğretmenlerimiz sahneye davet edildi ve Kaymakam Musa SARI ve İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN tarafından çiçek ve hizmet belgesi takdim edildi.

Programa Kaymakam Musa SARI ve eşi Emine SARI , İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN , Emniyet Müdürü Halil KARABACAK , Belediye Başkan yardımcısı Özgür MURT , Siyasi Parti Temsilcileri , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ , Belen Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU, Kurum Müdürleri , Sivil Toplum Kuruluşu Üyeleri, Gazi ve Şehit Yakınları , Basın Mensupları, çok sayıda misafir, idareci ,öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Kapsamında Tiyatro Gösterisi 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Kapsamında Tiyatro Gösterisi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.