Samandağ’da büyük Proje

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın Marka projelerinden biri olan Hızır A.s makamı ve çevresinde yapılacak olan Ulusal ve Uluslararası inanç turizmine hizmet edecek olan projenin sunumunu Samandağ belediyesi Başkanlık Makamında Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay milletvekili Serkan Topal, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük ve Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz huzurunda tanıttı.

Hızır A.s projesinde yeşil alan, kütüphane, ibadethane, otopark, Aşevi bölümleri bulunuyor. Kültür Bakanlığının da ‘Evrensel değerlerin yüce simgesi Hızır A.s projesine önem verdiği ve Türkiye’nin inanç turizmi konusunda Uluslararası tanıtımında kullanacağı Hızır A.s projesi Türkiye inanç turizmi alanında bir ilk olacak. Uluslararası alanda büyük yatırımlara imza atan Hataylı hayırsever işadamları Mehmet Sözbilir ve Erkan Gül’ün desteklediği proje bölge için büyük bir atılım olacak.

Samandağ’da büyük Proje

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.