Yöresel Ürünler Fuarında Lezzetler Yarışıyor

Türkiye’nin 81 ayrı ilinden değişik ürünlerin sergilendiği Yöresel Ürünler Fuarı İskenderun Sahilinde yoğun ilgi görüyor.

Her yıl Türkiye’nin yerel lezzet ürünlerini en doğal haliyle halka ulaştıran Fuar Organizatörü Hasan Çalışır, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da izni ile İskenderun sahilinde eski Doğumevi Hastanesinin bulunduğu boş alanda Fuar açarak, Türkiye’nin lezzetlerini İskenderun halkı ile buluşturmanın onurunu yaşadıklarını ve İskenderun halkını fuara beklediklerini söyledi.

19-29 Kasım tarihleri arasında halka açık hizmet verecek olan Yöresel Ürünler Fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile Fuara ilginin oldukça fazla olduğu gözleniyor. Fuarda Malatya Kaysısı, Çorum Leblebisi, Afyon sucuğu, Kastamonu Balı, Erzurum Cağ Kebabından Trabzon ekmeğine kadar bir çok yöresel ürünler tezgâhlarda yerini almış durumda.

Türkiye’nin 81 ilinden İskenderun’a gelen esnaflar ise, İskenderun halkının fuara oldukça ilgi gösterdiğini belirterek, “Havaların güneşli olması ve Fuar yerinin sahilde olması bizler için çok iyi, gerek organizasyon, gerekse Belediye yetkililerinin bizlere sağladıkları imkânlardan dolayı teşekkür ediyoruz. 10 gün süre ile İskenderun halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız” dediler.

Yöresel Ürünler Fuarında Lezzetler Yarışıyor Yöresel Ürünler Fuarında Lezzetler Yarışıyor Yöresel Ürünler Fuarında Lezzetler Yarışıyor Yöresel Ürünler Fuarında Lezzetler Yarışıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.