Arsuz’da ‘Herkes İçin Spor’ Etkinliği

Arsuz Kaymakamlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle, Arsuz Belediyesi, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçede bulunan çeşitli kurum ve kuruluşların katkısıyla Arsuz’da Herkes İçin Spor etkinliği düzenlendi.
Saygı Duruşunun akabinde İstiklal Marşının okunmasından sonra ilçede bulunan bazı okul öğrencilerinin ve çeşitli grupların hazırlamış olduğu gösteriler sergilendi. Çeşitli sportif etkinliklerin bir arada gerçekleştiği programda, özellikle sporun insan hayatındaki önemi ve hayatını nasıl etkilediği vurgulandı.
Spor ’un yaşam kalitesi için önemli olduğunu belirten Arsuz Belediyesi Başkan Vekili Corç Turan, “Spor, huzur ve mutluluğumuz için, sağlığımız için vazgeçilmez bir unsurdur. Arsuz Belediyesi olarak, doğa ve su sporları başta olmak üzere birçok branşta halkımızı spor yapmaları için teşvik etmeye çalışıyoruz. Herkesin sağlıklı bir yaşam sürmesi dileğiyle, bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” şeklinde düşüncelerini belirtti. Gösterilerin ardından öğrenci ve katılımcılara çeşitli hediyeler verilerek, alanda kurulan stantlar gezildi. Günün hatırası olarak toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

Arsuz’da ‘Herkes İçin Spor’ Etkinliği Arsuz’da ‘Herkes İçin Spor’ Etkinliği Arsuz’da ‘Herkes İçin Spor’ Etkinliği Arsuz’da ‘Herkes İçin Spor’ Etkinliği Arsuz’da ‘Herkes İçin Spor’ Etkinliği Arsuz’da ‘Herkes İçin Spor’ Etkinliği

Önceki İçerikBelen’de orman yangını kontrol altına alındı
Sonraki İçerikFlytürk Havacılık’tan Çocuklara Tatil Hediyesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.