Muhasebeciler Odasında Danışma Meclis Toplantısı gerçekleşti

İSMO’da Staja başlama sınavı hazırlık kursu ve SMM yeterlilik kursları da başladı

ODAMIZDA STAJA BAŞLAMA SINAVI HAZIRLIK KURSU VE SMMM YETERLİLİK KURSU BAŞLAMIŞTIR.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında staja başlama hazırlık kursu ve SMM Mesleki yeterlilik kursu başladı.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında bilgilendirme toplantılarını, eğitimler ve seminerle aralıksız devam ediyor.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında eğitim ve kursların yanı sıra Danışma Meclis toplantısı da gerçekleştirildi. İSMO yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen Danışma Meclisi toplantısında faaliyetler ele alındı.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım yaptığı açıklamasında, “İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olarak eğitim ve faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte gerek eğitim ve kurslar, gerekse odamız Danışma Meclisi toplantılarında üyelerimize nasıl daha iyi hizmet verebilirizin çabası içerisindeyiz. Her geçen gün mevzuatların değiştiği, dijitalleşen dünyada işlemlerin sanallaştığı bir süreç yaşıyoruz. Bu süreçte eğitimin de önemini her fırsatta dile getiriyoruz ve üyelerimizi bilgilendiriyoruz” dedi.

Muhasebeciler Odasında Danışma Meclis Toplantısı gerçekleşti Muhasebeciler Odasında Danışma Meclis Toplantısı gerçekleşti Muhasebeciler Odasında Danışma Meclis Toplantısı gerçekleşti Muhasebeciler Odasında Danışma Meclis Toplantısı gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.