Samandağ-Uzunbağ’da Ödüllü Yarışma: GENÇLİĞE HİTABE’Yİ EZBERE OKUYANA ÖDÜL

Samandağ ilçesi Uzunbağ Mahallesi’nde, Ulu önder Atatürk’ün “Gençliğe Hitabesi”ni ezbere okuyan gençlere ödül verilecek. Bu konudaki duyuru şöyle:
“Bugün itibariyle (10 Kasım’a kadar) ,Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni ezberleyen 9-16 yaş arası çocuk ve gençlerimizden oluşan ilk 4 kişiye, ayakkabı ve para ödülü verilecektir
Yarışma kurallarımız şöyle… ‘Ezberledim’ diyen arkadaşlar, bize Facebook’tan mesaj atacak. (Hitabeyi ezbere okumak suretiyle), Dört Mevsim Ayakkabı Mağazası’nda ufak bir sınava tâbi tutulacak ve hitabe ezberlenmiş ise ödülü alabilecekler.
Kopya çekmek, kâğıttan veya internetten okuyup ‘ezberledim’ demek katiyen yasak ve kural dışıdır. Sıralamaya göre, ezberleyen her arkadaşımızı ve ödüllerini teslim ettiğimizi paylaşacağız. Umarım bu çabamız, çocuklarımız için teşvik edici olur ve memleketimizi, tıpkı onların beyinleri gibi pırıl pırıl aydınlık dolu yarınlara taşırlar. Bizim yegane gayemiz budur. Son olarak… Yarışmamız sadece mahallemizin çocukları için geçerlidir. Dört Mevsim Ayakkabı Mağazası sahibi Sevcan Süt’e ve Doğan Usta ( Güç) katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yarışma, Mehmet Taşar tarafından düzenlenmektedir.”

Samandağ-Uzunbağ’da Ödüllü Yarışma: GENÇLİĞE HİTABE’Yİ EZBERE OKUYANA ÖDÜL

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.