Her Yeni Doğan Bebek İçin 3 Fidan Dikilecek

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun’da yeni doğan her bebek için 3 fidan dikileceğini belirtti.
Belediye Başkanı Fatrih Tosyalı,” 11.11.2019 Pazartesi günü saat:11:11’de Düğünyurdu Karaçalı Mevkiin de , İskenderun’da yeni doğan her bebeğimiz için 3 fidanı toprakla buluşturuyoruz “dedi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Düzenlenecek olan etkinlik hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediyemiz ,İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Orman İşletme Şefliği ile aramızda imzalanan protokol gereği İskenderun’da yeni doğan bebeklere bebek kıyafeti dağıtımı, annelere sağlık bilgilendirmesi yapılıyor.Ayrıca yeni doğan bebek için 3 fidan dikimi gerçekleştireceğiz”dedi.
FİDANLARIMIZI BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”fidan dikimi etinliğine tüm halkımız davetlidir.Etkinliğe ziyaret edilen ailelerimizde katılacak.Her bebek için 3 fidan dikilip isimleri ağaçlara verilecek.Etkinlik alanına servis ,belediyemizin önünden kaldırılıcaktır. Bu proje ile hem orman varlığını artırma çabalarına önemli katkı sağlanacak,hemde gelecek nesillere güzel bir miras bırakılmış olacak.Bu tür sosyal etkinliklere devam edeceğiz “şeklinde konuştu.

Her Yeni Doğan Bebek İçin 3 Fidan Dikilecek

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.