5 Temmuz İskenderun belediye Taekwondo Takımı sporcularından Altın madalya

5 Temmuz İskenderun belediye Taekwondo Takımı sporcularından Altın madalya. Gaziantep ilinde yapılan Cumhuriyet kupası İller Arası gençler Taekwondo şampiyonası 09 /10 Kasım tarihleri arasında tam 420 sporcunun katılımı ile Gaziantep ilinde muhteşem bir açılış ile gerçekleşti. açılışa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Gençlik Hizmetleri spor il Müdürü Türkiye Taekwondo federasyon başkanı ve çok sayıda kişilerin katılımı ile gerçekleştı. Yapılan seramoninin ardından müsabakalara geçildi iskenderun 5 Temmuz belediye spor kulübü takımı Antrenör Mehmet korhanın asistanı Fikret Korhan nezaretinde yarışırken sporculardan Helin Oral bütün rakiplerini farklı yenerek altın madalya alırken Berfin Satılmış gümüş madalya kazandı Gaziantep ilinden kupamızı ve madalyalarımızı alarak bize bu imkanları sunan başta iskenderun belediye başkanımız sayın Fuat Tosyalı başkan yardımcısı Sayın Ahmet Keskin ve Belediye destek Hizmetler Bölümünden sorumlu sayın Ergün Saydam beye şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ederim. Bu başarı hepimizin yani İskenderun umuzun başarısı.

5 Temmuz İskenderun belediye Taekwondo Takımı sporcularından Altın madalya 5 Temmuz İskenderun belediye Taekwondo Takımı sporcularından Altın madalya 5 Temmuz İskenderun belediye Taekwondo Takımı sporcularından Altın madalya 5 Temmuz İskenderun belediye Taekwondo Takımı sporcularından Altın madalya

Önceki İçerikPamuk Öğrencilerinin Atatürk sevgisi görülmeye değer
Sonraki İçerikİSTE’den denizcilik eğitiminde dev adım
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.