“İhracat Satış Kampı” İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlendi

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın destek yaralanıcısı olduğu “İhracat Satış Kampı” danışmanlık Programı İTSO üye firmalarına yönelik olarak gerçekleştirildi.
Genel amacı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üye firmaların çalışanları üzerinden işletmelerine denetlenebilir bir İhracat Satış Yönetimi Sistemi kurmak olan 16 günlük danışmanlık programı, Dış Ticaret Uzmanı Murat ODACI tarafından yürütülmüştür. Danışmanlık programı ile işletmelerin ihracat-satış konusunda daha verimli olmalarına da destek olunmuştur.
Farklı sektör, farklı disiplinler ve pozisyonlardan katılımcıların yer aldığı danışmanlık programında teorik bilgi mümkün oldukça pratik uygulamalar ve güncel bilgiler ile desteklenmiştir. 4 hafta süren programa yoğun ilgi gösteren katılımcılar, benzer programların devamlı olarak gerçekleşmesini talep etmişlerdir.

“İhracat Satış Kampı” İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlendi “İhracat Satış Kampı” İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlendi “İhracat Satış Kampı” İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlendi

Önceki İçerikİskenderun’da Büyük Operasyon
Sonraki İçerikDASİFED Başkanı Faruk Ekinci: Sanayide kümelenme modeli yaygınlaşıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.