Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

İskenderun General Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
Öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından öğrenciler hazırladıkları gösterileri sahneledi.
Okul bahçesinde gerçekleşen programda öğrencilerin hazırladıkları gösteriler veliler tarafından ilgiyle izlendi.
Kutlama programı öğrencilerin yanı sıra velilerinde katılımıyla daha eğlenceli hale geldi.
Okul öğrencileri tarafından gerçekleştirilen bayrak projeleri ile ilgili gösterileri ve mini konserleri izleyenlerin kulaklarındaki pasını silerken, okunan Cumhuriyet temalı şiirler de katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.
Program sonunda İlkokul ve Ortaokul müdürleri Ebru Yıldızber ve Ali Metin Sarıkaya, emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu Şükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet  Bayramı Coşkusu

Önceki İçerikDASİFED Ekim Ayı Toplantısı ARİAD Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
Sonraki İçerikPazar ve Pazartesi Günler Elektriğin Kesik Olacağı Yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.