DASİFED Ekim Ayı Toplantısı ARİAD Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Doğu Akdeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (DASİFED) Ekim ayı yönetim kurulu toplantısını Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) ev sahipliğinde Arsuz’da bulunan dernek binasında gerçekleştirdi.

DASİFED Başkan yardımcısı aynı zamanda ARİAD Başkanı Adnan Ağır ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve Mehmet Kılıçlar başkanlığında toplanan yönetim kurulu bölgemizin ekonomik, kültürel ve sosyal yaşam kalitesinin arttırılması konusundaki gündem maddesi, derneğin çalışma takviminde yer alan konular ve gündem ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Sanayici ve İş İnsanları Derneği Ekim ayı yönetim kurulu toplantısının ardından ARİAD Başkanı ve yönetim kurulu, misafirlerini ARİAD Üyesi olan işletmeciliğini Tuncay Uzuntel’in yaptığı Arsuz Yakamoz Et ve Balık Restoran’ta ağırladı.
Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte Arsuz ve bölgemizin geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü Özgür Murt, Uluçınar Özel Eğitim Merkez Komutanı Deniz Yarbay Hasan Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ercan Karakaş, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci, DASİFED geçmiş dönem başkanı Mehmet Kılıçlar, başkan yardımcıları A.Gökhan Alkan, Semir Yıldız, Yusuf Yılmaz, Alparslan Yücel, Adnan Ağır, Yusuf Kavak, Tuban Öztürk, Genel Sekreter M.Fatin Bereketoğlu, Sayman Alihan Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket Parmaksız ve Kerem Özdemir katıldı.
DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ARİAD Başkanı Adnan Ağır ile yönetimine ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür etmesi sonrasında toplantı sona erdi.

DASİFED Ekim Ayı Toplantısı ARİAD Ev Sahipliğinde Gerçekleşti DASİFED Ekim Ayı Toplantısı ARİAD Ev Sahipliğinde Gerçekleşti DASİFED Ekim Ayı Toplantısı ARİAD Ev Sahipliğinde Gerçekleşti DASİFED Ekim Ayı Toplantısı ARİAD Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Önceki İçerikMİTHATPAŞA İLKOKULUNDA ÖZEL ETKİNLİK
Sonraki İçerikŞükrü Kanadlı İlk ve Ortaokulu’nda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.