İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası

İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile mini konserler verdi.
Birbirinden güzel eserleri seslendiren İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Düzenlenen mini konserlere katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Belediyemizin kent orkestrası tarafından çarşı merkezinde, Prime Mall AVM’de ve Park Forbes AVM’de mini konserler düzenledi. Düzenlenen mini konserlere katılarak kıymetli vatandaşlarımız ile bir araya geldik, Cumhuriyet Bayramlarını kutladık. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği mini konser hemşerilerimizden tam not aldı ”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Düzenlenen organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor bir kez daha tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Belediye olarak farklı etkinliklerde mini konserler düzenlemeye devam edeceğiz. Sosyal ve kültürel anlamda düzenlenen faaliyetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.
Vatandaşlar ise düzenlenen faaliyetten dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.