İTSO Personelinin Başarılı Çalışmaları Ödüllendirildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında görev yapan oda personelleri, 2018 yılı boyunca sürdürmüş oldukları çalışmalarında göstermiş oldukları özveri ve başarı sebebiyle İskenderun Ticaret ve sanayi Odası Yönetimi tarafından plaket ile ödüllendirildi.

C sınıfından B sınıfı Akredite Oda olmaya hak kazan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası,  yeni puanlama sistemi temel alınarak yapılan denetimlerden başarı ile geçmiş ve Sertifikasını da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alınmıştı.

İTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve oda personellerinin katılımı ile düzenlenen ödül töreninde konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Tüm personellerimizi özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Odamız artık Avrupa standartlarında teknolojinin tüm imkânları kullanılarak üyelerine en iyi ve en hızlı hizmeti sunmaktadır. Akreditasyon sürecinde personellerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz R. Sanem Akpınar ve Genel sekreterimiz Figen Gül Dönmez ’in koordinesinde personellerimizin üstün gayretleri sonucu elde edilen başarının yanı sıra 2018 yılında yoğun çaba sarf eden çalışanlarımızı da tebrik ediyorum. Hepinizin eline sağlık. Bu iş bir ekip işidir. Tüm personelimiz üzerine düşen görev ve sorumluluk bilinci ile hareket ederek, odamıza vizyon kazandırmıştır. Bu başarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Törende, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, Akreditasyon sorumlusu Güldane  Erkol, Ticaret Sicil Müdür Vekili Sezin Özdemir,  İç Ticaret Sorumlusu Feride Saraç ve Tahsildar Suat Özkan’a İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz  plaket takdim ederek, oda çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

İTSO Personelinin Başarılı Çalışmaları Ödüllendirildi

Önceki İçerikParsel Bacasından Çıkan Atıklar Hayrete Düşürdü
Sonraki İçerikHatay’da 1 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.