MİNİK ELLERİN, BÜYÜK YETENEĞİ

İskenderun Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cihangir Kaya ve beraberindeki Okul Öncesi Öğretmeni Şükran Uzun ile okul öncesi öğrencileri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında; Misafirperverliğinden ve içtenliğinden dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür eden Yunus Emre Ortaokulu Okul Müdürü Cihangir Kaya, okulun genel durumu hakkında bilgi vermesinin akabinde okul öncesi öğrencileri tarafından yapılan taş kaplamalı Türk Bayrağı tablosunu hediye olarak takdim etti.

Kaymakam Yönden, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cihangir Kaya ve beraberindeki Okul Öncesi Öğretmeni Şükran Uzun’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kolaylıklar ve başarılar diledi.

Okul öncesi öğrencileri ile yakından ilgilenerek, onlarla sohbet eden Kaymakam Yönden, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü idrak ettiğimiz müstesna günlerin anısına “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı boyama kitaplarını çocuklara hediye etti.

MİNİK ELLERİN, BÜYÜK YETENEĞİ MİNİK ELLERİN, BÜYÜK YETENEĞİ MİNİK ELLERİN, BÜYÜK YETENEĞİ MİNİK ELLERİN, BÜYÜK YETENEĞİ

Önceki İçerikİskenderun Cumhuriyet İlkokulu pislik yuvasına döndü
Sonraki İçerikİTSO Ekim Ayı Meclis toplantısı gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.