“Hoş Geldin Minik Can” Projesi Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ‘Hoş Geldin Minik Can’ projesinin devam ettiğini söyledi.
İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı ekipler İskenderun Devlet Hastanesinde yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın hediyelerini takdim ediyor.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,“Hoş Geldin Minik Can” projesiyle, ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Projeyle annenin ve bebeğinin ihtiyaçlarını gidererek onlara destek oluyoruz. Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreçtir. Yeni bebek sahibi olan aileleri proje ekibimiz ziyaret edip ‘Hoş Geldin Minik Can’ setini kendilerine teslim ediyorlar” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı,” şu ana kadar birçok yerde ekibimizle ailelere ulaşıyor, hediyelerini veriyoruz. Çok mutluyuz.” Hoş Geldin Minik Can “ kampanyamız ailelerine ve bebeklere sürpriz olurken ailelerin de maddi anlamda yükünü hafifleten güzel bir kampanya. İskenderun Belediyesi olarak vatandaşımızın hayatlarının her anında hep yanında oluyoruz “şeklinde konuştu.

“Hoş Geldin Minik Can” Projesi Devam Ediyor “Hoş Geldin Minik Can” Projesi Devam Ediyor “Hoş Geldin Minik Can” Projesi Devam Ediyor

Önceki İçerikİTSO Diyarbakır’da düzenlenen Çalıştaya katıldı
Sonraki İçerikArsuz’dan Afrin’e Yemek Hizmeti Veren Şirkette İnceleme
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.