İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri yeni işyeri açan üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İskenderun’da Çalışma ruhsatı ve belgelerini alarak faaliyete başlayan Mali Müşavirler ve Meslek mensuplarını iş yerlerinde ziyaret eden İSMO yönetim kurulu üyeleri, hayırlı işler temennisinde bulundular.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak kendi bürolarını açarak mükelleflerine hizmet veren Selçuk Savaşır’ı ve Fatma Çelenk’i bürolarında ziyaret eden İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretin anısına üyelerine İSMO’nun plaketini takdim ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler.
Ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren Selçuk Savaşır ve Fatma Çelenk, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ilettiler.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri yeni işyeri açan üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri yeni işyeri açan üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.