Burcu ve Mehmet Ali mutluluğa yelken açtılar

İskenderun’un sevilen ve saygın simalarından biri olan Emlak Danışmanı Recep Aktaş, oğlu Mehmet Ali’yi evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Besime Mare’de gerçekleştirilen düğünde, güzel gelin, Yönetici Asistanı Burcu ve yakışıklı damat, Malzeme ve Metalurji Mühendisi Mehmet Ali, alkışlar arasında yaptıkları vals ile düğün merasiminin açılışını gerçekleştirdiler. Oğullarının mürüvvetini görmekten mutlu olan Zehra ve Recep Aktaş çifti, hem gelen tüm konuklarla hem de genç çiftle yakından ilgilenerek, düğün merasiminin aksaksız ve coşku içinde geçmesine katkı sundular. Kızlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Hayriye ve Murat Omay çifti de yine tüm konuklarla ilgilenerek ‘özel günler, birlikte güzel’ sözünün gereğini yerine getirip, mutluluklarını davetlilerle paylaşmasını bildiler.

Güzel gelin Burcu’nun gelinliği göz kamaştırırken, yakışıklı damat Mehmet Ali’nin damatlığı da büyük beğeni topladı. Genç çiftlerin düğün süresince yüzlerinden gülümseme eksik olmadı, mutlulukları gözlerinden okundu. Düğüne katılan davetliler, hareketli parçalar eşliğinde pisti hiç boş bırakmadıkları gibi, gelin ve damat ile oynayarak da, düğünün coşkusuna coşku kattılar. Genç çitler Burcu ve Mehmet Ali’nin, merhum Erol Büyükburç’un ‘Bir başka sevgiliyi sevemem, sevemem’ şarkısı eşliğindeki karşılıklı oyun ve figürleri ilgi gördü ve tüm konuklardan alkış aldı.

Özel istek üzerine bazı konuklar Kaşık Havası oynarken, kaşıkla yaptıkları güzel figürler düğüne ayrı bir renk kattı. Zaman zaman sahnede davul çalınırken, davul ritmi ile oynanan geniş katılımlı halaylar ilgi gördü. Işık gösterilerinin, sis makinasının, sahne meşalelerinin de kullanıldığı düğün, görsel bir zenginlik oluşturdu. Oyun havalarının oynandığı, halayların çekildiği hareketli düğün, gece geç saatlerde son buldu.

Burcu ve Mehmet Ali mutluluğa yelken açtılar Burcu ve Mehmet Ali mutluluğa yelken açtılar Burcu ve Mehmet Ali mutluluğa yelken açtılar Burcu ve Mehmet Ali mutluluğa yelken açtılar

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.