99/4 tertipli erler yemin etti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 99/4 tertipli erlere yönelik icra edilen yemin törenine katıldı.
İskenderun Deniz Er Eğitim Komutanlığında gerçekleştirilen yemin töreninde Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, acemi erler ve aileleri ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun Deniz Er Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan erlerin yemin törenine katıldık. Vatanımızın yılmaz bekçileri ve ordumuzun kahraman neferleri düzenlenen törende yemin ettiler. Mehmetçiklerimizi tebrik ediyor askerlerimizin kıvanç ve mutluluğunu paylaşıyorum. Güzel vatanımızın birçok bölgesinde omuz omuza görev yapacak olan evlatlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Askerler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çeken Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, erler ve ailelerini tebrik ederek, hayırlı tezkereler diledi.
Düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz.P.Alb.İbrahim Özdoğan’da katıldı.

99/4 tertipli erler yemin etti 99/4 tertipli erler yemin etti 99/4 tertipli erler yemin etti 99/4 tertipli erler yemin etti

Önceki İçerikTrafik Kazası 20 Yaralı
Sonraki İçerikBelediye Başkanı Fatih Tosyalı: 10 Adet Spor Sahası Hayırlı Olsun
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.