İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası TÜRMOB’un 23. Olağan Genel Kuruluna katıldı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu ve üyeleri, TÜRMOB’un 23. Olağan Genel Kuruluna katıldılar.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odasının 23. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerde, Yeminli Mali Müşavir Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Genel Başkanlığına seçildi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, Genel Kurul ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, “İSMO yönetimi ve üyelerimiz ile birlikte TÜRMOB’un 23. Olağan Genel kuruluna katıldık. Genel kurulumuzun tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni dönemde yeni mevzuatlarla üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için çaba sarf edeceğiz. Bu vesile ile Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum ve Genel Başkanlığa seçilen Emre Kartaloğlu kardeşimizi ve yönetimine tebrik ediyorum” dedi.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası TÜRMOB’un 23. Olağan Genel Kuruluna katıldı İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası TÜRMOB’un 23. Olağan Genel Kuruluna katıldı İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası TÜRMOB’un 23. Olağan Genel Kuruluna katıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.