KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçemizdeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarımızı ziyaret ederek, genel durumlarını yerinde incelemeye devam ediyor.

15 Ekim 2019 Salı günü icra edilen ziyaret programı kapsamında; Şehit J.Asb.K.Çvş.Metin Kıldış Kızılay Anaokulu, General Şükrü Kanadlı İlkokulu, General Şükrü Kanadlı Ortaokulu, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Esentepe Anaokulu ve Kocatepe Anaokulu ziyaret edilerek, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Haytaz, Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri ile Kızılay ekibinin de iştirakiyle okullarımızın eksik ve ihtiyaçları ile ilgili değerlendirme yapıldı.

Kaymakam Yönden, okullarımızın fiziki yapısı, güvenliği, temizliği ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda yerinde inceleme yapmasının ardından, okulun idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelerek, istişare de bulundu.

Ziyaret esnasında, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından öğrencilerimize dağıtılmak üzere hazırlanan çeşitli hediye paketleri de okul idarecilerine teslim edildi.

KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET KAYMAKAM YÖNDEN’DEN EĞİTİM YUVALARINA ZİYARET

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.