Başkan Güven, “Belediyeye Artık Servisle Geleceğim”

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ülkemizde neredeyse görülmeyen bir uygulamaya daha imza attı.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, her sabah belediye personeli ile birlikte belediyeye servisle gidip gelmeye başladı. Özellikle birçok alanda hem tasarruf yapan hem de birçok hizmet gerçekleştiren Başkan Güven, özellikle sabahları belediye hizmet binasına gidip gelirken, belediyenin personel servisini kullanıyor. Makam aracını sadece mesai saatleri içerisinde, belediye işleri için kullanacağını belirten Başkan Asaf Güven, “ Personele servis ayarladık. Nedeni hem personellin gidip gelirken sıkıntı yaşamaması, hem de zaman zaman belediye araçlarıyla gelindiği için ekonomik olarak da uygun değildi. Belediyenin içinde bulunduğu durumu, tasarruf tedbirlerini düşündüğümüzde, bir servisin olması gerektiğini düşündük. Hem personel açısından hem de belediyenin çıkarı açısından önemliydi. Böylelikle personel de kaynaşmış olur. Bizim personelimiz de bu uygulamadan gördüğüm kadarıyla da memnun. Hayırlı olsun.
Ben direk belediyeye geldiğim zamanlarda servisle gidip geleceğim. Özel bir yerlere, işlere gidildiği zaman ya da toplantı varsa başka araçla gitmek zorunda kalacağım. Ama direk belediyeye geldiğimde servisle geleceği,” ifadelerini kullandı.

Başkan Güven, “Belediyeye Artık Servisle Geleceğim” Başkan Güven, “Belediyeye Artık Servisle Geleceğim” Başkan Güven, “Belediyeye Artık Servisle Geleceğim”

Önceki İçerikSANAYİ KAVŞAĞINA İNİŞ RAMPASI YAPILACAK
Sonraki İçerikBüyükşehirden Barış Pınarı Harekatı’ Na Kan Bağışı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.