Vekiller Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Buluştu

AK Parti Hatay Milletvekilleri Ankara, Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu. Günün anısına fotoğraf çekilen vekiller Erdoğan’ın Hatay’a çok önem verdiğini belirtti.
AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik Ankara, Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu: “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ‘ın Mihmandarlığında Geleceğin Büyük, Güçlü, Müreffeh ve Öncü Türkiye’si İçin; Marka Kent Hatay İçin; Birlik, Dirlik ve Kardeşlik İçin; Yeniden Yollara Düşme Vakti.”dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: “AK Parti Kızılcahamam toplantımızda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyfendi ile tarihe not düşen güzel bir hatıramız.Cumhurbaşkanımıza Medeniyetler şehri Hatay’ımıza verdiği önem ve değer için şükranlarımızı sunuyoruz.Biriz,Beraberiz,Kardeşiz.”dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik: “Kızılcahamam kampımızdan Sayın Cumhurbaşkanımızla güzel bir hatıra fotoğrafı.. İlimiz için, hemşehrilerimiz için ilk günkü AK sevdamızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

Vekiller Cumhurbaşkanı  Erdoğan’la Buluştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.