ALİ EGE’NİN KEMERİ SES GETİRDİ

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İçişleri Bakanlığı tarafından “Hayatı Korumak İçin Kemerin Ses Getirsin” sloganıyla uygulanan yarışmaya katılarak, ilk 100’e giren 6 yaşındaki Ali Ege Kızılay’ı ödüllendirdi.

8 Ekim 2019 Salı günü Ali Ege Kızılay ve ailesini İlçe Emniyet Müdürlüğü makam odasında misafir eden Kaymakam İskender Yönden, emniyet kemeri kullanımıyla ilgili toplumumuzu bilinçlendirmeye destek vermesi ve bu konuda yürütülen farkındalık çalışmalarına katkıda bulunmasından dolayı tebrik ederek, scooter ve kask hediye etti.

Söz konusu farkındalık yarışması kapsamında;
“Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin” sloganıyla ülkemiz genelinde Kurban Bayramı süresince aileleri ile birlikte seyahat eden çocuklardan, araç sürücüsü ve araçtaki diğer yolcuları emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilinçlendirdiği ve uyardığı görülen videolarını etiketleyerek TrafikEgm twitter adresine göndermeleri istenmiş olup, yarışmanın sona ermesinin akabinde gönderilen videolardan en çok beğeniyi alan ilk 100 çocuğumuz scooter ve kask hediye edilerek ödüllendirilmiştir.

ALİ EGE’NİN KEMERİ SES GETİRDİ ALİ EGE’NİN KEMERİ SES GETİRDİ

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Hayvanları Korumak Herkesin Görevidir
Sonraki İçerikVekiller Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Buluştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.