Belediye Başkanları İskenderun’da Hatay’ı konuştu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ev sahipliğinde İlçe belediye başkanları İskenderun’da İstişare ve Değerlendirme Toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Hatay’ın genel meseleleri konuşurken birlik ve beraberliğe dikkat çekildi.

Toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan katıldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı: “İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte İskenderun İlçemizde İstişare ve Değerlendirme Toplantısında bir araya geldik. Bizim en güçlü yanımız birlik ve beraberliğimizdir. İnşallah bir ve beraber olmaya, şehrimizin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Rabbim toplantımızı hayırlı ve mübarek eylesin.”dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş:” İskenderun Belediye Başkanı sayın Fatih Tosyalı bey’in ev sahipliğinde düzenlenen Akşam yemeğinde Belediye başkanlarımızla Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bey in öngördüğü Ak Parti Belediyeciliğinin ilimizdeki uygulamalarının genel değerlendirmesini yaparak vatandaşlarımızın memnuniyetine odaklı hizmetlerin yürütülmesi esas alınarak daha verimli olabilmek konularında istişarelerde bulunma şansını elde etmiş olduk. Bu verimli toplantıyı düzenleyen İskenderun Belediye Başkanımız sayın Fatih Tosyalı nezdinde Bütün Belediye başkanlarıma teşekkürlerimi arz ediyorum.”dedi.

Belediye Başkanları İskenderun’da Hatay’ı konuştu Belediye Başkanları İskenderun’da Hatay’ı konuştu

Önceki İçerikFırın Yangını Büyümeden Söndürüldü
Sonraki İçerikOto Galeri Sektöründe faaliyet gösterenler Mesleki Yeterlilik sınavına girdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.