AParti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: 2030 HEDEFLERİMİZE DOĞRU YÜRÜYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekilleri 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.Toplantı hakkında konuşan Hüseyin Yayman:” Milletimizden, Birliğimizden ve Kardeşliğimizden aldığımız güçle 2030 hedeflerimize doğru yürüyoruz.”dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman:”29. İstişare ve Değerlendirme Toplantımız Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Milletimizden, Birliğimizden ve Kardeşliğimizden aldığımız güçle 2030 hedeflerimize doğru yürüyoruz.Birlik, Dirlik ve Kardeşlik İçin Yeniden Yollara Düşme Vakti.”dedi.

AParti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: 2030 HEDEFLERİMİZE DOĞRU YÜRÜYORUZ AParti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: 2030 HEDEFLERİMİZE DOĞRU YÜRÜYORUZ AParti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: 2030 HEDEFLERİMİZE DOĞRU YÜRÜYORUZ AParti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: 2030 HEDEFLERİMİZE DOĞRU YÜRÜYORUZ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.