İSKENDERUN SPOR’UN LİDERLİK KEYFİ

5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı ve İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam ile kulüp Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın, Turuncu Mavili gençlerin karşılaşmasını izleyerek moral verdiler.
2019-2020 Sezonunda Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler kategorisi (B) Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor’un galibiyet serisi devam ediyor. Teknik Direktörlüğünü Murat Bodur’un yaptığı 5 Temmuz İskenderun Spor, takipçisi Kırıkhan Spor’u 3-2 mağlup ederek liderlik keyfini yaşıyor.
Hatay Bölgesi Hakemleri nden Doğukan Yılmaz, Mehmet Şahin ile Deniz Marmara’nın yönettiği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor’un gollerini Enes Toysal, Furkan Filik ile Doğukan tekerek atarken, Kırıkhan Spor’un gollerini ise Ömer Faruk Ayık attı. Müsabakanın 88. dakikasında Kıırkhan Spor’dan Ahmet Karakaya kırmızı kart gördü.
Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşan 5 Temmuz İskenderus Spor 3 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak 9 puan ile grubunda liderliğini sürdürüyor.

İSKENDERUN SPOR’UN LİDERLİK KEYFİ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.