İskenderun Belediyesinden İşçi Personeline İkramiye

İşçi personelin geçmiş yıllardan gelen ikramiye alacaklarını birer birer kapatan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye işçilerinin 2019 yılı Ramazan bayramı ikramiyesinin ödenmesi talimatını ilgili müdürlüğe iletti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada,” İşçi kardeşlerimizin 2019 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödenmesi talimatını ilgili müdürlüğe ilettim. Bu ödemeyle bugünden itibaren 2018 yılı ve öncesi hiçbir alacak kalmamış olup, 2019 yılı ikramiyelerin ödenmesi ile ilgili çaba ve gayretlerimize devam ediyoruz. İşçi kardeşlerimin ikramiyesini iyi günlerde harcamaları diliyorum ”dedi.

Başkan Tosyalı,” Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu vesile ile emek veren, hizmet veren tüm çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesinden İşçi Personeline İkramiye

Önceki İçerikİTSO Meclisinde Ahi Kültürünün önemine dikkat çekildi
Sonraki İçerikKISIR YARIŞMASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.