Şair ve Yazarlar İskenderun’da Gönüllerde İz bıraktı

20-21 Eylül 2019 tarihlerinde Haşyad-İskenderun Temsilciliği Eşref Türkeri ile Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç’ın organize ettiği, İskenderun Belediyesi ve İskenderun Turizm Derneğinin destekleri ile gerçekleşen organizasyonda Şair ve yazarlar unutulmaz bir hafta sonu yaşadılar.
İskenderun Millet Parkında Şiir ve Müzik Şöleni yoğun ilgi görürken, Türkiye geneli 80 adet Şair, yazar ve Ozan’ın katıldığı etkinliğe, İskenderun Kaymakamı İskender Yöndem, Beldiye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve protokol üyeleri katıldılar. Şair ve Yazarlar İskenderun ziyaretleri kapsamında, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini de gezme ve görme imkanı buldular. Ziyaret kapsamında, Deniz Müzesi Ziyareti, tekne turu ve Belen Kanunu Sultan Süleyman Kervansarayı, Şehitler Abidesi de gezildi. Belediye Sosyal Tesislerinde Şairler in şiir dinletileri ise gönülleri coşturdu.

Şair ve Yazarlar İskenderun’da Gönüllerde İz bıraktı Şair ve Yazarlar İskenderun’da Gönüllerde İz bıraktı Şair ve Yazarlar İskenderun’da Gönüllerde İz bıraktı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.