Epiphaneia Antik Kent’in Kalıntıları Gün Yüzüne Çıkarılıyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Erzin’de bir takım ziyaretlerde ve incelmelerde bulundu. Başkan Savaş, Roma kentleri arasında yer alan ve tarihi yüzyıllar öncesine dayanan Epiphaneia Antik Kent’in kazı çalışmalarını da inceledi.

Erzin Belediye Başkanımız Avukat Sn.Ökkeş Elmasoğlu kardeşimi makamında ziyaret ederek ilçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk.Misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim.

Erzin Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu ile beraber ilçemizde faaliyet gösteren Eryılmaz soğuk hava deposunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Misafirperverliğinden dolayı işletme sahibi Tarık Eryılmaz’a teşekkür eder, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

Roma kentleri arasında yer alan ve tarihi yüzyıllar öncesine dayanan “Epiphaneia Antik Kent’in” kalıntıları gün yüzüne çıkarılıyor.Erzin ilçemizde İsos Antik Kenti olarak bilenen, asıl adı “Epiphaneia Antik Kentin” kazı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldık.”dedi.

Epiphaneia Antik Kent’in Kalıntıları Gün Yüzüne Çıkarılıyor Epiphaneia Antik Kent’in Kalıntıları Gün Yüzüne Çıkarılıyor

Önceki İçerikDiyabet Cinsel Hayatınızı Etkilemesin
Sonraki İçerikİskenderun’da Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.