Şimdi Kenetlenme Vakti

Hak iş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör’un hayır yemeğinde örnek birliktelik sergilendi

Hak iş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör geçen yıl vefat eden kıymetli babası ve tüm geçmişleri ruhuna mevlid-i şerif okuttu. Hatay’ın Yayladağı ilçesi Yeditepe Mahallesinde yoğun katılımla gerçekleştirilen Mevid-i şerif programında Kur’an okundu, ilahiler söylendi, dualar edildi.
Güngör ailesinin düzenlediği hayır gününde Yeditepe ye has yöresel Etli Bulgur Pilavı (Aş) kuru fasulye ve meşhur Yayladağı lokumu misafirlere ikram edildi. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birinin Yaşandığı Yeditepe de Güngör ailesinin hayır gününe katılan vatandaşlar, yapılan duaların ve ikram edilen yemeklerin ardından Güngör ailesine iyi dilek ve temennilerde bulunarak, hayırlarının kabul olması temennisinde bulundular.
Güngör ailesinin düzenlemiş olduğu Mevlid-i Şerif programına Özçelik-İş Sendikası Şube yöneticileri, sendika üyeleri, Güngör ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldılar.

Şimdi Kenetlenme Vakti Şimdi Kenetlenme Vakti Şimdi Kenetlenme Vakti Şimdi Kenetlenme Vakti Şimdi Kenetlenme Vakti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.