5 Temmuz İskenderun Spor Galip

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Kırşehir Mucur Yabanlı Sporu 2-1 mağlup etti.
TURUNCU MAVİLİLER KIRŞEHİR SEMALARINDA ESTİ..
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor, yeni sezonun ilk haftasında Kırşehir Ahi Evran üniversitesi futbol sahasında Mucur Yabanlı Spor İle karşılaştı.
İskenderun’dan giden taraftarlarında izlediği müsabakayı Adem Karakaya, Adem Uçarlı ile Arslan Sevinç hakem üçlüsü yönetti.
Evsahibi Mucur Yabanlı Spor’un golünü 8. dakikada Mert, misafir takım 5 Temmuz İskenderun Spor’un gollerini de 40. dakikada Ali Yıldırım, 86. dakikada Fırat Kaya attı.

Maç ile ilgi bir değerlenidirme yapan Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal,”Maçtan 3 puanla ayrılan takımımızın sporcularını ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum”dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yeni futbol sezonuna güzel bir başlanğıç yaptıklarını belirterek,”Takımımız yeni yönetimi,yeni kadorusu ile sezon öncesi güzel bir kamp geçirdi.Yeni sezonda deplasma alınan bu galibiyet bizleri son derece memnun etti.Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada özveri ile galip gelen futbolcularımızı tebrik ediyorum.Teknik heyet ve külüp yöneticilerimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.Bu galibiyeti tüm İskenderunlulara armağan ediyoruz”şeklinde konuştu.

5 Temmuz İskenderun Spor Galip 5 Temmuz İskenderun Spor Galip

Önceki İçerikŞimdi Kenetlenme Vakti
Sonraki İçerikAlzheimer Hastalığı Durdurulabilir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.