Hatay Kentkart Fiyat Tarifesi Açıklandı

Toplu taşıma rehabilitasyon çalışmaları kapsamında yeniliklere imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi bu alandaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Şehirdeki toplu taşıma araçlarında kullanılan Elektronik Ücret Toplama Sistemine(EÜTS) Samandağ ve Reyhanlı’da faaliyet gösteren kooperatifler de katıldı.
Samandağ’daki SS 25 No.lu Samandağ, SS 41 No.lu Öz Hedef, SS 82 No.lu Değirmenbaşı, SS 143 No.lu Sahil, SS 147 No.lu Yaylıca, SS 155 No.lu Büyükçat, SS 177 No.lu Öz Aknehir, SS 194 No.lu Ortaklar ve SS 207 No.lu Yeniçağ motorlu taşıma kooperatiflerine bağlı araçlar 23 Eylül Pazartesi günü; Reyhanlı’daki SS 43 No.lu Reyhanlı/Antakya kooperatifine bağlı araçlar ise 30 Eylül Pazartesi günü itibariyle Hatay Kart ile yolcu taşıma faaliyetine başlayacak.
HATAY KARTLAR KİŞİSELLEŞTİRME MERKEZLERİNDEN TEMİN EDİLEBİLECEK
Yeni sistem ile beraber yeni fiyat tarifesinin de uygulanacağını ifade eden Büyükşehir yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Samandağ’daki Kumsal Sokak Çarşı AVM’deki ve Reyhanlı HATSU hizmet binasındaki Hatay Kart kişiselleştirme merkezlerinden yolcu taşıma kartlarını temin etmelerini önerdi.
Yetkililer ayrıca, vatandaşların kart temin ve para yükleme işlemlerini hataykart.com internet adresinden yapabileceğini de belirtti.

Hatay Kentkart Fiyat Tarifesi Açıklandı Hatay Kentkart Fiyat Tarifesi Açıklandı Hatay Kentkart Fiyat Tarifesi Açıklandı Hatay Kentkart Fiyat Tarifesi Açıklandı

Önceki İçerikHatay Devlet Hastanesi Başarılı Bir Operasyona Daha İmza Attı
Sonraki İçerikHbb’ye Birleşmiş Milletler’den Çöp Kompaktörü Desteği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.