Çevre Sağlığı İçin “Haydi Yapalım”

Dünyayı daha yaşanabilir hale getirmek için hızla yayılan ve gönüllülük esasına dayalı olan Let’s Do İt (Haydi Yapalım) hareketi kapsamındaki temizlik etkinlikleri Antakya ve Arsuz’da gerçekleştirilecek.
2008 yılında Estonya’da başlayan çevre temizliği hareketi olarak bilinen ‘Let’s Do It!’ ile dünyanın çeşitli yerlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına bu kez Hataylılar da katılacak.
Let’s Do İt (Haydi Yapalım) temizlik etkinlikleri kapsamında ve Decathlon spor mağazası eşliğinde 21 Eylül saat 10.00’da Arsuz İsos Otel önünde sahil temizliği; Hatay Kent Konseyi ve Hatay İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği ile birlikte 21 Eylül saat 14.00’te Antakya’da Hatay Büyükşehir Belediyesi önünde temizlik etkinliği gerçekleştirilecek.
Bunun yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, 22 Eylül Pazar Günü Saat 17.00’de sivil toplum kuruluşları ile birlikte belediye binası önünde başlayacak olan bisiklet etkinliğine herkesin davetli olduğunu duyurdu.
Düzenlenen etkinliklerle çevre sorunları konusunda farkındalığı ve çevre duyarlılığını artırmak amaçlanıyor.

21-21 Eylül’de gerçekleştirilecek etkinlik programı ise şöyle:
21 Eylül Cumartesi:
Yer: Arsuz sahil yolu Doğakent Sitesi-İSOS Otel boyunca
Saat: 10:00
• Sahil temizlik etkinliği
Yer: Hatay Büyükşehir Belediyesi taş bina önü
Saat: 14:00
• Dünya Temizlik Günün ve Let’s do it etkinlikleri kapsamında “Hadi Yapalım Etkinliği”

22 Eylül Pazar:
Yer: Hatay Büyükşehir Belediye Binasının önünden başlayarak, Atatürk Caddesi- Orman Dairesi- Yavuz Selim Caddesi- Palladium AVM önü- İzzet Güçlü Caddesi- Köprü- İnönü Caddesi- Aalen Meydanı- Şükrü Güçlü Bulvarı- Gündüz Caddesi- 16. Cadde- Adnan Menderes Caddesi istikametinde tekrar Hatay Büyükşehir Belediye Binası önü
Saat: 17:00
• Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet etkinliği

Çevre Sağlığı İçin “Haydi Yapalım” Çevre Sağlığı İçin “Haydi Yapalım”

Önceki İçerikGençlik Kollarından Dikkat Çeken Pankart
Sonraki İçerikHatay Devlet Hastanesi Başarılı Bir Operasyona Daha İmza Attı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.