Belediye Başkanı Tosyalı:Kent İçi Trafiği Rahatlatacağız

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kent trafiğini ve ulaşımı rahatlatmak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti.
İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin ile İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Battı-Çıktı çevresi, Pac Meydanı ve merkez postane civarında yaşanan trafik yoğunluğunu çözme adına yapılması planlanan çalışmaları yerinde incelediler.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı, ”kurumlar ile iletişim halindeyiz. Bir süre merkez PTT önündeki trafik lambalarının yeri, HBB ile varılan mutabakat ile az ileri bir noktaya taşınmıştı. Yeni oluşturulan PTT önündeki ışıklı kavşak hem trafiği rahatlattı hem ulaşımı kolaylaştırdı. Vatandaşlarımız bu uygulamadan son derece memnun kaldılar ”dedi.

Daha öncede bölgede yaşanan trafik yoğunluğu için PAC Meydanına cep uygulaması yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Tüm bu çalışmalarımız araç sürücülerimizin trafikte sıkıntı yaşamaması için. Biz belediye olarak her icraatımızı vatandaşımızla istişare ederek yerine getiriyoruz. Bu anlamda kurumlarımız ile diyalog haline geçip sorunları ve sıkıntıları ortak akılla çözüyoruz. Belediye Başkan yardımcılarımız da yapılan uygulamaları ve değişiklikleri yerinde inceliyorlar. Bu bölgede trafiği rahatlatmak adına çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Tosyalı:Kent İçi Trafiği Rahatlatacağız Belediye Başkanı Tosyalı:Kent İçi Trafiği Rahatlatacağız

Önceki İçerikHbb’ye Birleşmiş Milletler’den Çöp Kompaktörü Desteği
Sonraki İçerikIrak Tarihi Eserleri İade Edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.