Zabıtadan Denetim

Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ile İskenderun Zabıta Müdürlüğü ekipleri, alınan karar gereğince ilçede ortak denetimler gerçekleştirdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan ve İskenderun İlçe Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ile zabıta birim amirleri tarafından yapılan değerlendirme toplantısı sonrası, ekipler kaldırım işgali ve işyeri ruhsat denetimini birlikte gerçekleştirdi.
Özellikle mesai başlama ve bitiş saatleri arasında yaya trafiğini olumsuz yönde etkileyen kaldırım işgalleri konusunda esnafları uyaran zabıta ekipleri, ihlalin devamı halinde cezai işlem uygulanacağı konusunda uyarılarda bulundu.
Kent girişindeki cadde üzerinde denetimlerini yoğunlaştıran ekipler, vatandaşların şikâyetine neden olan konuları dikkate alarak, yayaların ve esnafın mağdur olmaması noktasında titiz bir şekilde gerçekleştirdikleri denetimlerin devam edeceğini ifade etti.

Zabıtadan Denetim Zabıtadan Denetim Zabıtadan Denetim

Önceki İçerikDASİFED yönetim kurulu başkanı Faruk Ekinci ve ATSİAD Genel sekreteri Fatin Bereketoğlu, İTSO’yu ziyaret etti
Sonraki İçerikHatsu ; İskenderun Güzelçay Mahallesi’ndeki Su Sorunu Çözüldü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.