TEK KAMPÜS OKULLARI YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR

“Eğitimde Tek” sloganı ile çıktıkları yolda yüzlerce öğrenciyi Türkiye’nin en başarılı liselerine ve üniversitelerine hazırlayan TEK Kampüs Okulları, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim dönemine tanıtım ve bilgilendirme toplantısıyla başladı. TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, Genel Müdür Selma Tunç, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda, okul başarıları ve yeni eğitim sezonunda bu başarıları daha ileri noktalara taşımak için yapılacak plan, program ve düşünceler ile ilgili bilgiler verildi. Gelişen eğitim teknolojileri alanında sürekli yatırım yaptıklarını vurgulayan TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, Ankara’da açılan şubenin ardından hedeflerinin tüm Türkiye genelinde “TEK Kampüs Okulları” adını duyurabilmek ve ülkeye faydalı olan başarılı nesiller yetiştirmek olduğunu vurguladı.

TEK KAMPÜS OKULLARI YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR TEK KAMPÜS OKULLARI YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR TEK KAMPÜS OKULLARI YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR TEK KAMPÜS OKULLARI YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR

Önceki İçerikHaftasonu Arsuz ve İskenderun’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikMilletvekili Kaşıkçı’dan Çiftçiye İlaç Olacak Gölet Projesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.