Rotary 2430. Bölge Guvernörü Karaalioğlu İTSO’yu ziyaret etti

Rotary Türkiye 2430. Bölge Federasyonu 2019-2020 Dönem Guvernörü Mehmet Hakan Karaalioğlu, Rotary Kulübü İskenderun dönem başkanı Mehmet Ali Çarpar ve beraberindekiler İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.
Yeni dönem ziyaretleri kapsamında İskenderun’a gelen Rotary 2430. Bölge Guvernörü Mehmet Hakan Karaalioğlu İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
‘Rotary Dünyayı Birleştirir’ sloganı ile bayrak yaranışını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte devraldığını belirten Karaalioğlu, bölgeye katkı sağlayacak projeler ile kentin gerek sosyal gerekse kültürel anlamda gelişmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Rotary 2430. Bölge Federasyonu 2019-2020 dönem Guvernörü Mehmet Hakan Karaalioğlu, Rotary Kulübü İskenderun dönem başkanı Mehmet Ali Çarpar ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.

Rotary 2430. Bölge Guvernörü  Karaalioğlu İTSO’yu ziyaret etti

Önceki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; Tek Amacımız Beleni Güzelleştirmek
Sonraki İçerikAltı Yaşında Rahat Nefes Almaya Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.