Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; Tek Amacımız Beleni Güzelleştirmek

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen merkez girişinde bulunan ve kötü bir görünüme sahip olan alanın çevre düzenlemesini yapmasının ardından gelen talep üzerine, su bağlantıları bitirilen camii yanındaki yola Belen Belediyesi olarak asfalt döküldü.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızın sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyor, ilçemiz Belen’de gücümüzün yettiğince güzel çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. Bu gördüğünüz alan çok kötü bir görünüme sahipti, yaptığımız incelemenin ardından üst mahalleye giden yaya yolunun, esnaf önünde bulunan alanın ve yolların çok kötü bir halde olduğunu gördük, HBB’de altyapı çalışmalarını bitirdiği için bir çalışma başlattık, Belen Belediyesi olarak bu alanı böylesine bir güzelliğe kavuşturmak gerçekten çok güzel.” İfadelerini kullandı.

Başkan Gül açıklamasının devamında, “Geçen hafta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’la da yaptığımız istişarede merkez mahallelerimiz, Cumhuriyet, Bakras ve Muhlisali mahallelerimizde ekim ayı içerisinde altyapı çalışmaların hızlanarak tamamlanacağı sözünü aldık, inşallah asfaltımızı da bir an önce yaparak, vatandaşlarımızı bu büyük sorundan kurtarırız. Tek amacım Belenimizi güzelleştirmek.” İfadelerini kullandı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; Tek Amacımız Beleni Güzelleştirmek

Önceki İçerikChp’li Şahin: Çiftçiler Borç Ekip Haciz Biçiyor
Sonraki İçerikRotary 2430. Bölge Guvernörü Karaalioğlu İTSO’yu ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.