İTSO Ağustos ayı meclis toplantısında projeler konuşuldu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı meclis toplantısı, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.
İskenderun ve bölge ekonomisine değer katacak çalışmaların ele alındığı meclis toplantısında konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. İTSO olarak şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşuna sahibiz. Bizim bu güçlü birlikteliğimiz şehrimizin ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Bölgemiz için önem arz eden projelerimizi en yetkili mercilere ulaştırarak bu projelerin takibini yapmaktayız. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel ve CHP Hatay milletvekilleri Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur odamızı ziyaret ettiler. Bölgemiz ekonomisine değer katacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında hazırladığımız dosyaları kendilerine takdim ettik ve ilgileneceklerini, bakanlık düzeyinde takibini yapacaklarını söylediler. Bizler de artık bu konuşmaların burada kalmayıp, hayata geçirilmesi noktasında çaba sarf edilmesi gerektiğini kendilerine anlattık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölgemiz ekonomisine katkı sağlayacak proje ve sorunların takibini sürdüreceğiz” dedi.
İTSO Ağustos ayı meclis toplantısında, İskenderun ekonomisi, Lojistik köy, Hassa tünel projesi, toptancı sebze ve meyve halinin taşınması, yeni kurulacak Organize Sanayi bölgeleri, Toptancılar sitesi ve alt yapılarının çözümü, İskenderun’un il olma konusu, Hado konusu, sanayi sitesinin taşınması ve yeni kurulacak sanayi sitesi başta olmak üzere genel konular ve meslek komitelerinin sorunları görüşüldü.
İTSO Ağustos ayı meclis toplantısında 11. Meslek komite üyesi Rami Kırmızıoğlu ve 12. Meslek komite Başkanı Cemil Bilgin de söz alarak, meslek komitelerinde yaşadıkları sorunları detaylı bir şekilde anlattılar.
Hesapları inceleme komisyonu başkan yardımcısı Necati Sert, gelir giderler konusunda meclis üyelerini bilgilendirerek, harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak gerçekleştirildiğini belirtti.
İTSO Ağustos ayı meclisinde, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

İTSO Ağustos ayı meclis toplantısında projeler konuşuldu İTSO Ağustos ayı meclis toplantısında projeler konuşuldu

Önceki İçerikYine Doğan Petrol önü,yine freni boşalan Kamyon Dehşeti
Sonraki İçerikHatay’da, 2019 Temmuz ayında 1.794 konut satıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.