Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabı Sona Erdi

Türkiye Futbol Federasyonu ile Arsuz Belediyesi’nin ortak düzenlediği TFF Plaj Futbolu Arsuz Etabı sona erdi.
Arsuz Belediyesi Karaağaç Plajında düzenlenen turnuvada 4 takım şampiyonluk için mücadele etti. Turnuvaya katılan 4 takımında son maçlara şampiyonluk şansıyla girdiği nadir turnuvalardan biri olan, mücadelenin, dostluğun ve kardeşliğin fotoğrafının çekildiği turnuva, hem sporculara hem de izleyenlere büyük heyecan verdi. Günün ilk mücadelesinde Öz bülbül Mühendislik, Arsuz Şarkonakspor gençlerini yenerek, Arsuz Belediyesi ve Yeni Demo AVM’nin mücadelesinin sonucunu bekledi. Son maçta Yeni Demo AVM, Arsuz Belediyesini yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, Öz Bülbül Mühendislik ikinci, Arsuz Belediyesi ise üçüncü oldu. Festivalleri ile yaza damga vuran Arsuz, düzenlemiş olduğu bu turnuvalarla da adından çokça söz ettiriyor.
İlçenin her zaman dinamik bir kent olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Bizler de Arsuz Belediyesi olarak, ilçemizdeki bu canlılığa katkı sağlamak için hem kültürel hem de sportif faaliyetlerimizi devamlı canlı kılmaya gayret ediyoruz. Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilen Arsuz Fest ve Milyonfest ten sonra her yıl, Futbol Federasyonumuz tarafından düzenlenen ve bizim katkımızın olduğu Plaj Futbolu Arsuz Etabını kazasız belasız bitirdik. Keyifli bir futbol mücadelesi seyrettik. Buranın birincisi de Türkiye genelinden takımların katılacağı turnuvada ilçemizi temsil edecek. Arsuz, sporu seven bir kent ve plaj futboluna önem veren bir kent. Şampiyon olan takımımız başta olmak üzere mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum. Bizim gözümüzde hepsi şampiyon olmuştur. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen TFF ’ye, Ayhan Dik’e ve tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum,” dedi.
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayhan Dik tarafından Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e plaket takdim edildi. Ardından Başkan Güven, Meclis Üyeleri ile birlikte dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları takdim etti.

Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabı Sona Erdi Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabı Sona Erdi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.