İskenderun’da Kültür Sokağı Çalışmaları Başlıyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,sosyal ve kültürel anlamda kent genelinde bir çok projeyi hayata geçireceklerini belirtti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte İskenderun Belediyesi ve İskenderun Kaymakamlığı işbirliğinde eski kuyumcular çarşısı arkasında yapılması planlanan Kültür Sokağı yerinde incelemelerde bulundu.
“SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA” ÇALIŞMALARI YAPILACAK
Yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Bu bölgede “Kültür Sokağı “projesini hayata geçirmek istiyoruz.Bu konuda aynı çevrede bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunarak görüş, öneri ve taleplerini dinledik.Bu bölgede “Sokak Sağlıklaştırma” çalışmaları ışıklandırma ve peyzaj çalışmaları yaparak vatandaşların aileleri ile dinlenebileceği, zaman geçirebileceği farklı konseptte nezih bir sokak haline dönüştürme gayretindeyiz” dedi.

Yapılması planlanan “Kültür Sokağı” çalışması ile bu bölgede birçok sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Güzel şehrimizi kültür, turizm ve sanat alanında ileriye taşıma gayretindeyiz.Bu kapsamda göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar farklı çalışmalar yapıyoruz. Bizlere her zaman destek olan İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender Yönden’e teşekkür ediyoruz.Burada yapılacak olan sosyal projenin detaylarını ilerleyen günlerde açıklayacağız” diye konuştu.

İskenderun’da Kültür Sokağı Çalışmaları Başlıyor İskenderun’da Kültür Sokağı Çalışmaları Başlıyor İskenderun’da Kültür Sokağı Çalışmaları Başlıyor

Önceki İçerikTff Plaj Futbolu Arsuz Etabı Sona Erdi
Sonraki İçerikBelediye Başkanı Fatih Tosyalı: Ortak İradeyle Tüm Sorunları Çözeceğiz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.