Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Ortak İradeyle Tüm Sorunları Çözeceğiz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Ortak irade ve istişareyle tüm sorunları çözeceğiz.“dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,belediyeye gelen vatandaşlar ile tek tek görüşüyor sorun ve taleplerini dinliyor.
Belediyemizin imkanları doğrultusunda sorunlara çözüm ürettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Hafta başında kıymetli vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Ortak irade ve istişareyle tüm sorunları çözeceğiz. Belediyenin kapıları değerli hemşehrilerimize her zaman açık .”dedi.
Vatandaşların sorun, istek ve takdirlerini bizzat dinleyen Başkan Tosyalı, çözüm noktasında notlar alıyor ve gereken birimlere talimatlarını veriyor.
Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Tosyalı, kapılarının sevgili İskenderunlu hemşehrilerine her zaman açık olduğunu ifade ederek, “Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız şehrin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşının dahi sorunlarından haberdar olan bir belediyecilik anlayışıdır. İşte bu bilinçle İskenderun’a hizmet etmeye devam edeceğiz, onların sorunlarını dinlemeye, çözüm yollarını birlikte aramaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Ortak İradeyle Tüm Sorunları Çözeceğiz Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Ortak İradeyle Tüm Sorunları Çözeceğiz Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Ortak İradeyle Tüm Sorunları Çözeceğiz

Önceki İçerikİskenderun’da Kültür Sokağı Çalışmaları Başlıyor
Sonraki İçerikYöresel Ürünler “Kadın Eli Semt Pazarında”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.