İskenderun Belediyesinde “Sanayi Konulu İstişare Toplantısı “

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, esnafların ekonominin lokomotifleri olduğunu belirtti.
İskenderun Belediyesi brifing salonunda İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnaflarının sorunlarının gündeme alındığı toplantı düzenlendi.
Düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Dokuzoğlu ve Ahmet Keskin, ilgili/yetkili kurum amirleri, esnaf ve meslek oda başkanları katıldı.
Toplantı esnasında; İskenderun Küçük Sanayi Sitesi esnaflarımızın sorunları ele alınarak, çözüm odaklı istişare yapıldı.
Sanayi esnaflarımız tarafından önem ve öncelik gösterilen yeni yer tahsisi konusunda istişare de bulunarak, konuya ilişkin bilgi ve belgeleri inceleyen Kaymakam İskender Yönden ile AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, konu ile ilgili yapılacak yeni bir çalışmaya ışık tuttu.

İskenderun Belediyesinde “Sanayi Konulu İstişare Toplantısı “ İskenderun Belediyesinde “Sanayi Konulu İstişare Toplantısı “ İskenderun Belediyesinde “Sanayi Konulu İstişare Toplantısı “

Önceki İçerikBesin Alerjisi Mi, İntolerans Mı?
Sonraki İçerikHatay Valiliği , 6 kişi gözaltına alındı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.