İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şoför Esnafının Yanındayız

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kent içerisinde trafik yoğunluğunu en aza indirmek için bir takım çalışmaların yapılmakta olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte İskenderun Minibüs garaj esnafını ziyaret etti.

Başkan Fatih Tosyalı,”Şehir merkezinde yolcu taşımacılığı yapan dolmuş şoför esnafı ile bir araya gelerek,sorunlarını dinledik ve fikir alış verişinde bulunduk.İskenderun’da belli noktalarda yol düzenleme ve genişletme çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bir yandan Fen işleri ekiplerimiz yolların bakımını yapıyor.Bu sayede trafik ve ulaşım sürücüler için daha güzel bir hale geliyor.Diğer yandan alternatif yol çalışmalarını diğer kurumlarımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu konuda kısa bir süre çalışmalar başlayacak.Bu sorunu da en kısa sürede çözüme kavuşturma gayretindeyiz”dedi.

şehrin ulaşım sorununun çözümüne yönelik çok önemli çalışmalar içerisinde olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Bizler bir çalışma yapmadan önce ilgili kurumların stkların odaların esnafların ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinliyoruz.En önemlisi sektörde faaliyet gösteren şoför esnafımızın görüş ve önerilerini bizler için çok önemli.Hep birlikte ulaşım sorunlarını bütüncül olarak ele alınıp kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturacağımıza inancım tam “diye konuştu.
Daha sonra İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte İskenderun Tren Garı çevresinde yapılması planlanan asfaltlama ve aydınlatma çalışmaları için incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,bölgedeki trafiği rahatlatacak olan alternatif yol çalışmaları ve oluşturulacak yeşil alanlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şoför Esnafının Yanındayız İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şoför Esnafının Yanındayız İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şoför Esnafının Yanındayız

Önceki İçerikHatay Valiliği , 6 kişi gözaltına alındı
Sonraki İçerikŞair ve Yazarlar Bekir Cıla’nın Sufanda çiftliğinde buluştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.